onsdag 14 oktober 2015

Ramlat

Här rullar vardagen på. Dock så ramlade lille D igår så att han därefter haltade resterande av kvällen. Har klämt och kännt, tryckt och belastat. Ungen gör inte en min. Så ter sig inget brutet iaf. Vi avgjorde att vi skulle avvakta till idag. Han klättrade och så senare som vanligt. Men haltade när han gick. Min lilla plutt.

Sedan har han haft en speciell dag på förskolan (innan detta skedde). Han har varit arg och frustrerad. Okuperat en bilmatta och slagit alla som satt sin fot i närheten. Inte alls likt :/ han är riktigt snäll på förskolan. Men iof. Han brukar ha 1-2 dagar med jämna mellanrum där han är trotsig sedan går det över helt, medan det fortsätter hemma. Undrar vad som rullar runt i hans lilla huvud.

Mini D växer så det knakar. Snart lämnat allt som har med 74 kläder att göra.
Snabb är han både vid krypning och att gå längs möblerna. Igår testade han att ta sig över från en stol till en annan. Vilket innebar att han för en stund svagt höll isig med en hand. Gissa om han blev överlycklig? Tills brodern hans råkade flytta på stolen något och ungen missade... tappade balansen och självfallet fick sig en bula :/

Så är vardagen. Händer inte mycket. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar