torsdag 21 maj 2015

Nästa vecka Tack!

Nu räcker det med denna vecka. Kan vi ta nästa? 
Det första irritationsmomentet är att i måndags så slarvar förskolan bort lille Ds vindfleece jacka. Som tur är fyndade jag den för under 100lappen. Men ändå! Den var hel och fin. En vindfleece från polarn och pyret... det var den nya pedagogen som troligt lagt den hos någon annan och det barnet fått med sig det hem. Inte första gången denna pedagog lyckas med detta. Förra gången kom lille D hem med någon annans kläder! Frågade varför och hon påpekade att vi inte lämnat ombyte... hrm...tittar i ombytespåsen och där ligger det hur mycket somhelst! Det som hans huvudansvariga pedagog såg var att det var någon annans barns vardagskläder... så den föräldern hade den dagen påpekat att pojken inte hade sin mellan och tjocktröja på sig utan gick i tunt linne under jackan!

De var ute när jag hämtade ungen så märkte inte av detta förrän vi kom hem.
Så i tisdags fick jag gå och köpa en ny. Köpte en i äppelgrönt. Inget vi egentligen har pengar till, de kostar 400kr. Men allt för sonen! Klart han ska ha bra kläder.
Veckan har gått och den har ännu inte dykt upp.

Hade lättare migrän i onsdags och igår samt så har jag sovit dåligt.

Går på BVC kontroll och får en så dåligt bemötande läkare och en oerfaren sköterska. Kombon var totalt fel. Sköterskan mätte längden på pojken fel flera gånger och läkaren var snorkig samt otrevlig. Blev riktigt arg!! Ett mindre, kort exempel var:
-vad kan pojken?
-kan du påminna mig om vad de ska kunna i denna månad? Minnet är inte var den borde :)
-du borde veta det, du har trots allt ett till barn.

Ja... på den vägen var det.

Får senare reda på att maken på grund av 15 min förseningar 4 gånger sedan i höstas endast får 450kr i löneförhöjning.  Om han skött sig så skulle han ha fått 750kr. Ursäkta? Men de nyanställda får mer i dagsläget!
Så alla de gånger han stannat 1 extra timma för att hjälpa till, det betyder inget? Inskolningar har han haft trots att han inte ens jobbat 1 år inom sitt yrke. Han har tagit hand om vissa saker som andra vägrat för att det är känsligt.
Ja så ikväll ska vi finputsa på cvt och det personliga brevet. Nu är det dags att säga hej då till de 8 åren av lojalt slit på det bygget för hans del. Käftsmäll.

Må fredag-söndag gå bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar