måndag 14 september 2015

Mvc

Så var man här igen fast i andra ärenden. Strul med preventivmedel. Fick plåster utskrivna,  men här hade jag trott att det skulle vara enkelt. Ett plåster i veckan. Vad fel jag hade!
1. De kliar
2. Jag får värmeslag. Svettas som bara den.
3. De lossnar! På 3 dagar har jag fått byta 1 per dag! Snacka om oekonomiskt

Så vilken tur att maken jobbar kväll idag så att jag kan dra till öppna mottagningen. Hade glömt hur segt det var att vara här.

Nu när jag sitter här och väntar så ser jag de lyckliga ansiktena av de som ska få lyssna på sina små pärlors hjärtan. Fick en liten saknad! Hör och häpna... trodde inte jag skulle känna en liten saknad av en graviditet. Fast samtidigt inte. Svårt att förklara. Tror saknaden till att få lyssna på hjärthjuden, det var rätt mysigt. Fast inte på mvc... utan hemma.
Usch nej! Inga fler barn. Verkligen inte! Jag är världens lyckligaste och stolta till 2. Hjälpte precis en mamma att sätta sig ned för hon hade så ont, saknar verkligen inte krämporna och övervikten! Så glad av att snart vara tillbaka till mitt rätta jag!

Till något annat. Nu har maken och den äldsta haft magsjuka. Stackars lille D. Han stod med sina skor redo att gå till förskolan. Såg glädjen som snabbt byttes ut till en förfäran... sen skrek han "nej mamma" och kaskadkräktes.  Stackars pojke! Därefter hade han diarré i 2 dagar. Men nu är han frisk! Vad händer då? Jo jag börjar känna mig krasslig och mini D har fått feber samt hosta.

Välkommen tillbaka hösten och sjukdomstider!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar