måndag 5 mars 2012

I fredags

Det vart en helt magisk kväll... men jag börjar med dagen

Ett hjärtstopp på avdelningen... trött som man redan var och förkyld klart kroppen tog stryk... hur gick det för pt... jo han klarade sig så vitt jag vet...

Var hos gyn... ska tillbaka på tisdag... det växer en liten jävel på 11mm... så menopure verkar fungera än så länge :D

Sov lite grann och sen var vi iväg med Dorak. Åva...vackert är det där... andra sidan av tyresta by.

Halt var det... som attan trodde vi skulle åka av vägen... tur att pappa körde... jag hade definitivt åkt av vägen!

Runt om oss var den vackraste vyn... rådjur överallt som tittade på oss... halvkylig miljö och stjärnklart...så vackert så rent så fint!

Vi släppte ut honom vid det lilla vattenfallet... han försvann fort. Så som han brukade sprinta och leka :D Sen försökte vi tända en liten japansk lykta. Den åkte rakt in i ett träd och brann upp. Inte trädet utan lyktan... det blåste kraftigt där. Gick ut på ängen istället och släppte ytterligare en lykta. Där flög den iväg tills vi inte såg den mer. Såg ut som en stjärna i fjärran. Så vackert så stilrent så underbart.

Nu har vi bara en sak kvar att måla vår lilla urna hemma. Men det känns bättre. Minnet längtar fortfarande att höra kraft...nysning... eller bara hans små snarkljud. Men inget där... så konstigt... ledsen klart jag är än! Men det känns bättre nu. Nu när han får vara fri i naturen så som han en gång var. Han var en fri själ :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar