torsdag 22 maj 2014

Jobbmammahäng

Mysigt fick träffa en del av tjejerna från jobbet idag med sina små. Sen var jag och M iväg och handlade en ny keps till lille D och sandaler till lilla L. Känner av det nu... hehe aj aj!

Men resan hem var mindre rolig. Tågproblem... fick signalfel och stopp på de 4 första stationerna... sen när jag skulle ta hissen upp från perrongen så fastnar hissen till en början... sen börjar den åka upp och ned mellan två våningar... sista gången hoppade den, hackade upp och då fick jag panik. En karl som stod uppe och såg spektaklet ryckte upp dörren så fort hissen hoppat upp tillräckligt... drog upp vagnen och jag hoppade snappt efter... usch fy! Fick nästan känslan av att hissen skulle störta ner... vilket karln som hjälpte oss därifrån också tyckte... hrm... läskigt!!!

Maken mötte därefter upp mig. Jag var lite off... och skrämd...

Väl hemma när vi skulle parkera in vagnen så sitter jag i fotändan av trappan med lille D längst ned... ser helt plötsligt hur ungen klättrar förbi mig och upp för trapporna.  Var bara att krypa efter! Han var överlycklig. Så han tog sig upp med maken krypandes efter... tre våningar och in i lägenheten. Lycklig och stolt. Hehe tokunge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar