måndag 28 december 2015

Nu får det vara...

Tvättar sängkläder och hans pyjamasen dagligen nu. Ansiktstvätt 3 gånger om dagen. Trots det så har han fått på fötter och örat samt lite på rumpan. Så nu ringer vi Vc.
Mini D har feber och hosta. Nu håller vi tummarna på att det inte är halsfluss. Då kan jag garantera på strep A,  halsfluss och han... ja han är det en kamp att få i något i munnen som inte han tycker om. Tror inte penicillin är ett av de som kommer att slinka ner lätt.

Varför bild på min strumpa? Jo den smet ner bland tvätten. Mina varma sköna blev nu tovade. Tror inte de är så brukbara längre :/ hänger upp dem och ser.

Börjar bli något less på detta. Vi struntar snart i denna jul och nyår... hoppar till nästa istället.  Funkar det så? Ledsamt att inte kunna få vara med sina närmaste när man önskar.

Detta är tyvärr tredje året som vi inte kan fira med makens föräldrar.  Har lyckats vara sjuka nu i 3 år på raken.  Så trist. Men de var förstående varför vi inte kommer. Det är väldigt smittsamt och makens far är sjuk och av det äldre slaget. Han väntar på op för knäna också. Inte vill vi ha en bakterieinfektion på det hela också.

Tapper pojke har jag iaf! På dagtid kommer han ihåg att han inte ska peta. Han säger till när det kliar och vill då bli tvättad. Det som värker som mest är att neka honom pussar. Gud vad ont det gör att inte kunna ge sitt barn den kärlek han vill ha! En puss på huvudet är inte sammasak i alla situationer!

Näe  ska fortsätta hänga kläder. Dags för frukost också. Ser iaf vackert ut ute. Hoppas vi hinner njuta lite av det tillsammans

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar