torsdag 19 mars 2015

Ett tag sedan...

Har egentligen inte hänt så mycket. Vi har hunnit med en ytterligare vända sjukstuga. Men nu börjar det bli bättre.

Var förbi jobbet i fredags. Mysigt att träffa sina fina arbetskamrater :)

Lille D har denna vecka krånglat vid lämning på förskolan. Han ja.. har börjat med att han inte vill lämna min sida alls. En riktig separationsfas. Men om en pedagog tar honom och börjar leka så vinkar han hej då eller total ignorerar en.
Sen när vi hämtar honom så blir han ledsen för han vill stanna kvar och leka. Tokis! :) efteråt har vi varit ute i parken och lekt. Det är en balansgång  när man har miniD i vagnen.
Så när vi väl kommer hem är både jag och lille D helt slut!

MiniD har mer och mer börjat smacka med tungan och försöka äta sin hand så fort han ser att vi äter. Idag tog vi upp ikeastolen som har varit dusch samt gäststol. Men vi har i dagsläget inte råd att köpa en ny briostol. Så då får han ta ikeastolen. Han verkar trivas i den i dagsläget.
Han jollrar väldigt mycket, och då menar jag mycket!! De mornar man inte blir väckt av lille D så är mini i farten. Jollrar högt, fungerar inte det då tar vi i för kung och fosterland.  Ibland lyckas han lägga sig smått på sidan och sen svinga en knubbig knytnäve mot en som garanterat väcker en. Hehehe...

Denna vecka har jag även lärtmig en sak. Avloppet till toalett, handfat och badkar är ett och samma. Det blev stopp i röret som ledde bort vattnet på dessa tre gemensamma saker... fyyyy fabian vad vidrigt det var att mötas upp av vattnet och stanken. Löste upp proppen med hjälp av ättiksprit och bilarbonat. Läste att man inte ska använda kemikalier.

Han är egentligen väldigt stadigt men rätt som det är får han för sig att smaka på bordet och då orkar han inte hålla upp huvudet och göra rörelsen mjuk...så resultatet blir att han dunsar med huvudet  i bordet. Nu smakar han på en mjuk kudde :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar