lördag 27 november 2010

snö

Vart lite förvånad över att tågen gått så förvånansvärt bra... Visserligen ngr min sena här och var men inte fasligt farligt.
Sg idag en kille på kryckor komma gåendes ned för de glashala trapporna vi har för att komma till tåget. Funderade lite på det där... Själv har man problem nog att komma ned för trapporna utan kryckor, hela tiden rädd för att halka och slå sig... Om han ska till ngn klinik så här tidigt (vilket jag inte tror är fallet) så är de oschysta som inte ger ngn sjukresa...men om han ska hem från ngn fest (vilket jag tror är den riktiga anledningen) så är han dum som ger sig ut kl 5.50 på morgonen!

Som man kanske läst så har vi börjat med fertilitetsutredning. Fick svar på mina blodproverr och allt såg bra ut. ''bara'' spermaprovet kvar nu...tyvärr hade de stängt i torsdags så maken ska dit på måndag innan kvällsjobb... Snacka om han kommer att på perfa på måndag!

Skulle eg. Ha skrivit i tisdags och onsdags men orkade inte. Jag var så slut efter jobbet! Var megatungt och trist... Tyckte synd om en person som jag fick hjälpa ofta till och väl inne på toa... Gjorde inte saken lättare att h*n dessutom var svar pga sjukdom som gjorde att personen vart ännu tyngre... Problemet är juh detta med magsjukor...på onsdagen hjälptes vi åt men det var likväl tungt! Fick igår svar på att det var den värsta av magsjukorna... Peppar peppar att man inte smittats... Har inte märkt ngt än iaf trots en vecka som smutsig ssk...

Snön är här och med det innebär en massa kläder! Det jobbiga är att ta på och sedan av dem ca 50 min senare... Men det största projektet är ändå att få in dem i skåpet utan att skåpet sprängs... Krångligt det där!

Skulle ha jobbat kväll idag eg. Bytte igår... Var en bra plan trodde jag... Men inte nu längre! Kunde inte sova igår kväll...nu är det dags för en promiss upp till sjukhuset... Upp för söstrapporna!
Published with Blogger-droid v1.6.4

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar