fredag 7 september 2012

Bussfan!

Näe nu är jag så trött och arg att jag behöver skriva av mig innan jag kan gå och lägga mig! Bussen är 8 min sen vilket leder till att jag missar tåget! Fan vad arg jag blir... särskilt när tågfanskapet står på perrongen och bara står där! Försöker öppna dörrarna men icke... den står där i två min och sen åker den... blir så pissförbannad...

Sen fattar inte folk att man vill vara ifred? 4 dräggiga människor försöker ragga upp en på perrongen... hrm... ignore som attan!!! Tåget kommer äntligen... 30 min av plågsamt väntande!!! Plus att det är kallt och pyret gillar ju att göra sig hörd på kvällarna så värken är lite värre än vanligt... blir ju så när man är kall!

Väl på tåget får jag inte vara ifred! Kliver på en full sak och börjar tjattra från t-centralen till älvsjö... försökte få iväg mig på fest... hrm... musiken höjjes! Hrm... Han kliver och och det kliver på ytterligare en... som klart ska kliva av i handen... han går ett par meter med mig... bakom mig... försöker följa med tror jag... kliver snabbt upp för trapporna och ser i ögonvrån hur personen inte klarar av att gå upp för trapporna i samma takt utan halvt ramlar... tack och lov för att han var för full!!!


Fan vad jag avskyr fredagskvällar... fulla människor fattar inte att det inte är roligt! Visst latja med en annan full... men låt en annan vara i fred... särskilt då du märkbart ser att denne inte är intresserad! *avsky*

Så nu ska jag stoppa ngt pyttelitet i mun... hungrig... ska ju inte äta mer än vanligt... men ngn nöt eller en tesked yougurt kanske funkar =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar