söndag 16 september 2012

Mardrömmen

Varnar för känsliga läsare!! 3 drömmar på en natt...

1. Drömde om vår älskade iller. Att vi hade kvar honom som uppstoppad och ena stund var han valp andra vuxen. Vi bar runt på hnm. Jag och maken.

Vaknade sen gick på toa och somnade om. Inget skrämmande men skum dröm. Nu kommer den skumaste och äckligaste. Minns inte allt längre...

2. Vaknar upp mitt i natten i drömmen. Hungrig. På bordet hemma finns godsaker, brieost och ngt bröd med brieost i. Kakor.
Runt bordet sitter min syster, mamma, pappa och en salvadoransk kvinna. Tittar bort i korridoren och ser andra kvinnor i ett annat rum med varsin barnvagn. Tre stycken.
Pappa tjatar om att jag ska äta fort för att sen gå och lägga mig. Helt plötsligt skriker den salvadoranska kvinnan utifrån. Tittar ut för att kasta nyckel och där på gården står det många barn i olika åldrar.
Kvinnan kommer upp och lovar att låna ut sina stora hus i hemlandet om vi någonsin åker dit.
Syster och jag får för oss att springa ut på gården för att tvätta händerna. Väl där träffar vi två muskulösa män. De går förbi oss i raskt takt.
Vi börjar gå tillbaka mot byggnaden. Och blir helt plötsligt jagades av en liten blå bubbla. Den försöker köra på oss. Jag lyckas ta mig in. Syrran går till sidan och jag öppnar ett sidofönster.
Vi börjar springa upp för trapporna.
Det är helt plötsligt 10 våningar! Märker att för att gå till nästa våning så går man igenom folks hem. Vid 7 våningen så ser vi massa bebisar. Bebisar utan huvuden, ben eller armar... vissa levande andra döda. Samma våningen ovanför och 9 våningen. På 9 våningen sitter en man och äter på rått kött. Vi smyger förbi och tar oss till den 10:e våningen. Då kommer mannen efter oss. Jag får panik och ringer polisen.
Mannen erbjuder pappa en drink och den salvadoranska kvinnan tar en med. Bönar pappa att inte dricka. Han gör det ändå.
Jag kastar glas på mannens rygg som splittras och går in i hans kött. Han ramlar omkull. Jag skriker och tar en stol och smäller till mannen som löses upp till slem. Min bror skriker åt mig att inte vara så högljudd.
Pappa faller omkull och blicken är tom. Han är inte död men paralyserad. Jag börjar pumpa hans mage och ser kvinnan ramla ihop.

Här vaknar jag. Vågar sen inte somna om. Väcker maken som håller om mig tills jag somnar.

3. Jag är på Ikea och handlar glatt...

Hrm... för några dagar sedan drömde jag att jag fick missfall och att jag blödde en del. Att det var så mycket att jag kunde lägga mig i ett badkar fullt med mitt egna blod.

Så sjuka drömmar! Vaknar upp och känner mig matt efter detta. Har ju inte fått bra sömn. Annars sover jag djupt djupt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar