fredag 28 december 2012

Barnvagn

Aj aj! Kommer att bli dyrare än tänkt! Blir kronans barnvagn 2013/2013 duo s. Den är lite av det äldre utseendet, extremt lätt att vika ihop. Lättkörligt och passar kort som lång person.
En röd blir det.
Kollade med emmaljunga och brio men liknande modeller var rätt stora och klumpiga. Brio har också det där äldre utseendet, men var inte lika lätt att köra. Både brio och emmaljungas främre hjul är rätt små i jämförelse med kronans.
Aja schassi sittdel liggdel mjuklift skötväska myggnät och regnskydd till ligg och sittdel kommer att gå på ca 9700kr. Men då har jag ett helt koncept. Behöver inte tänka på det utan har en duo vagn som är klar.
Satans ont i min ena njure igen. Till och från då... och känner att barnet ligger där på den sidan och sparkas. Så det stasar väl. Har börjat släppa.  Ska ta en ny sticka imorgon på jobbet.
Järntillskottet har nog gjort bra ifrån sig =) är piggare men orkar inte vara vaken mer än till 21 de dagar jag inte jobbar kväll. Men ändå! 
Lovar att lägga upp bilder på de kläder vi köpt. Så söta! Nu blir det nog inget mer förutom ett par tossor till och en liten tjocktröja. Får köpa mer då bebis kommit.
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar