torsdag 28 februari 2013

Vackert väder

Var ute på en långpromenad igår i det vackra vädret. Får pinas idag för det hela. Så ont i höften idag! Och jag ska jobba ikväll samt imorgon.

Var förbi barnens hus. Där har de fina gallerfiltar i vackra färger för 79:-. Ska nog köpa ett par till kanske? Har redan två... en till att ha hemma och en till vagnen. Har fler filtar än så! Läste att täcke ska man inte ha de första 6mån. Sedan att gallerfiltar är perfekta att ha då de släpper in luft så att barnet inte blir överhettad.  Blev iaf ett storpack med kedjeringar i flera färger. Ska ha dem till min virkade leksaksmobil samt till bilstolen. =) passade på att kika på fårskinnsfäll. De var inte så dyra. 500:- så det blir nog en sådan senare =) kanske till hösten.

Fick hem barnkudde också till barnvagnen. Vilken söt liten! Samt taklampa till bebbens rum. Blev en klotformad. Molnlampa i blått. Kommer att passa fint! Babysitter köpte vi också (maken önskade att ha en sådan så jag överaskade... han blev så glad). Detta köpte vi från lekmer, hittade en rabatt på 10% så jag passade på.

Mamma och pappa ska till spanien nu. De åker idag. Båda är lite oroliga för om de verkligen ska åka. Sötnosar! Hoppas de kan njuta nu av sin resa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar