fredag 21 november 2014

Deprimerad

Nu har jag nått så långt att jag dagligen antingen gråter eller känner för att gråta. Mår numer inte alls bra psykiskt!

Känner mig som en dålig mor för lille D. Särskilt när jag dagligen sätter på tvn 1-1.5 h/d bara för att få vila lite/sova.
Jag orkar inte leka i parken efter förskolan. Det finns inte i min värld just nu. Jag orkar inte, plus att jag har så ont!

Jag känner mig som en dålig hustru som inte orkar hjälpa till alls hemma. Gör så gott jag kan, men maken sliter. Han går upp tidigare på mornarna och fixar lite, han vet att jag mår sämre över att det är stökigt. Ja, det påminner mig hur lite jag gör hemma. Han har varit sjuk till och från och trött nu i över 2 veckors tid. Ser att han biter ihop en del. Men ändå så är han där för mig och ler. Han är en pärla!

Har svårt att känna livsglädje på grund av smärtan. Sover dåligt också. Numer har jag även matleda. Tvingar i mig frukost, men lunch och middag får jag inte alltid ner. Har inte gått upp mer än 0.5kg på 3 veckor. Tanken är väl eg. 500g per vecka nu. Men jag får inte ner saker. Det tar tvärstopp.

Försöker ta mig ut, då är det lite lättare för sinnet. Men det medför mer smärta sen. Så en ond cirkel.

Känner mig som en börda. Min syster och mor hjälper mig upp för trapporna då de kan för att underlätta med lille D. Men jag försöker tappert säga att det inte behövs. Mamma springer nämligen stressat mellan möten.

Påpekade allt detta för bm plus att värkarna samt sammandragningar jag har sedan i lördags. Men på henne var det mer som "ja så är det ibland". Bad om hinnsvepning som jag inte fick. Bad om ett datum för igångsättning för att mer känna att nu så! Snart... näe fick en återtid till henne istället om 2v. För att se om ngt skett annars ev. Boka ny tid 1v efter eller sätta upp tid för igångsättning. Känner mig inte alls lyssnad på eller sedd.

Vill bara att det här ska vara över. Börja med nya kaoset och ny period av annorlunda stress. Där jag iaf kommer att kunna röra mig på bättre sätt. Sova på rygg eller på höger sida, vilket skulle lätta på rygg och nacksmärtor. Ja... längtar nu mer än annat!

2 kommentarer:

  1. Jag skickar en massa styrkekramar till dig!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack gumman!! *kram* hoppas tillväxtul gick bra idag och att dina krämpor inte blir värre!

      Radera