söndag 23 november 2014

Dusch

Lille D har börjat uppskatta duschen mycket. Han tar sin lilla badleksak och springer till duschen. Innan dess får han sitta på pottan en liten stund. Vid två tillfällen har han kissat i den och därefter tagit papper själv för att sedan torka sig. Stolt liten kille och hurrande stolta föräldrar. Knasigt värre! Pottan sätter vi på toalocket, klart att vi står på sidan och ser till att han inte ramlar! Oavsett om han gör ngt eller inte så tar han lite papper och torkar sig. Sen tar han och halvt vänder sig om och spolar toan. Det är ju så vi vuxna gör och inte kan han göra annorlunda!

Sen vill han prompt in i duschen :) står där och tvättar sin badleksak.

Han har mer och mer börjat lotsas leka med leksakerna. "Lagar mat" för att sedan äta den och liknande. Sött, riktigt sött :)

Helgen för min del har bestått av att sova. Har sovit igenom nätterna, gått och lagt mig ca 23 sedan gått upp vid 9. Ätit frulle... sovit mellan 10-12. Lunch och sen sovit till och från i 3h till. Hrm... livat? Näe inte precis. Har haft extra slag i hjärtat under hela helgen samt tryck i bröst och huvud som kommit och gått. Men men. Max 3v kvar! Tiden går åt rätt håll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar