lördag 6 december 2014

Avslag

Nog måste det vara det charmigaste efter en förlossning...det förutom ett värkande underliv, sprängda ömmande bröst och allmänt efterhängsna foglossningar...ja juste och spricka i svansskotan som gör sig påmind vid de flesta rörelser och i sittläge.

Men det här med avslaget... ja charmig sak! Har nu gått 11 dagar sedan förlossningen. Har senaste 1.5 dygn endast haft lite gult/orange pyttevätska. Idag när jag var på g upp för trapporna kände jag hur det rann till. Det bara gick igenom kläder... yeay tänkte jag. Har jag blivit inkontinent också iom att jag har svårt att hålla gaser pga rupturen. Men näe... hinner in i lägenheten springer till toa och ser blod. Oj vad mycket blod! Hrm... avslaget var väl inte över än kan jag tro?? Sådan tur ska jag väl inte ha??

2 kommentarer:

  1. Usch. Jag hade ganska mycket avslag i fyra hela veckor. Sedan slutade det ganska hastigt. Tyckte det var vidrigt. Och kände mig lite ilsk och besviken över att ingen berättat om allt som var efter förlossningen. Typ avslaget och det där svinonda underlivet. Var mest fokus på att berätta vad som skulle hända på förlossningen och att man kunde gråta av alla hormoner dagarna efter, men inte hur jobbigt det kunde kännas i kroppen ett bra tag efteråt. Kände mig inte ok "down there" på säkert tre månader. Så bra att du skriver lite om det. Jag ska skriva mer om det ifall jag får uppleva fler graviditeter.

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja...jag har också suttit och funderat samt beklagat mig hos min man över hur dålig info det ges om tiden efter. Ett område som definitivt behöver förbättras oerhört! Särskilt när man lämnar bb. Fick lite gruppinfo, men inte riktigt sådant som kändes fullt kopplat till just kroppsförändringarna och smärtan.

      Kram!

      Radera