lördag 25 oktober 2014

Familj, Lille D 18 månader

Maken har jobbat lite heldagar för att vår ekonomi ska gå runt. Saken är att han har inskolning till i början av januari och då får se inte jobba kvällar och helger. Hans grundlön är inget att hurra över efter skatt. Men iom att han är så himlans bra på det han gör, så har han numer fått gå kvällar efter sin inskolning. Så han har kört lite extra pass.

Ja det har då blivit att det är lite tuffare för oss hemma. Eller mig. Oavsett att konka ner en 18 månaders (ja han blev det igår!) upp och ned för trapporna är inte lätt. Så de senaste två dagarna har jag haft tur att min familj kunnat ställa upp. I förrigår min syster som var ledig och igår tog mamma 1h flex. De har lekt  och busat med lille D så som han förtjänar. Lycklig skrutt!  Blir riktigt irriterad på att jag inte kan leka med hnm så som jag borde. Foglossningsbältet funkar inte mer än upp och ner för trapporna, klart det gör fortfarande enormt ont men benen viker sig inte utan lite stabilitet ger det. Fy säger jag bara! Annars kan jag inte ha det, det ger mig kramp och ungen i magen blir arg samt så kan jag inte böja mig så som jag behöver iom lille D. Sen lindrar den inte ngt alls.

Näe dags att väcka lilla familjen :) lille D kom över till oss kl 5. 30 sen somnade han om, det gjorde vi med! Så skönt :) men dags att starta dagen, annars blir den helt helt åt fanders.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar