onsdag 7 januari 2015

Lämning på förskolan

Idag var första dagen som jag lämnade helt själv. Bor, som ni kanske vet, 3 trappor utan hiss. Köpte på tradera en billig babybjörn bärsele med överdrag, har ett megabra babybjörn One hemma men den är det lite mera bök att ställa in samt att den nu är inställd på maken och lille D. Iom att jag inte tänkt bära mycket med den utan bara upp och ner för trappor så passar denna perfekt. Vi har övat på att lille D ska gå ner för trapporna... tog sin lilla tid. Men det gick!
Kunde till och med ha med skötväskan ned.

Känner mig löjligt stolt!
Iom att ungen inte tar nappflaska med ersättning så tog jag och pumpade ut mjölk imorse. Denna har jag blandat med ersättning. Så dagens utpumpning räcker till två tillfällen. Varför anstränga sig så mycket? Jo för att jag vill kunna ge hnm ersättning när jag börjar känna att jag blir kvävd. Det ska inte vara så illa att man har ångest vissa delar på dagen. Samt jag vill kunna vara borta för mig själv någon gång ibland samt kunna kanske gå och jobba den tidpunkt jag väljer och inte behöva matcha så förbaskat med amningsavslut eller amning över huvudtaget. Jag har redan genomlidit denna press och ångest en gång, inte denna gång med!

Som sagt lyckades klaffa in amning, frukost och kom iväg till förskolan. Lämning är 8.45 och sista lämning helst 9. Kom dit 9.07! Jag kände mig sjukt stolt och grym. Jag lyckades i alla fall en gång detta år!! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar