lördag 20 juli 2013

Tandsprickning?

Tror lille D börjar få sin första tand! Hrm...inget jag är glad över! Aj mina bröstvårtor!!!
Han är dessutom jättegnällig och sover dåligt nu på dagen. Har igår och idag rinnig avföring samt två gånger per dag. Bajset har normalfärg... så känns som om det kan vara tanden som spökar. Han har dessutom dregglat ganska i ca en veckas tid... gillar att smaska och bita.
Ska höra lite med bvc på onsdag. Får även fråga hur man tar hand om tänderna =)

2 kommentarer:

  1. Oj! Får de gaddar så tidigt?? :o känns som jag måste läsa på... Fick frågan "när börjar de krypa?" av en vän igår och hade inte en susning, haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vissa har när de föds dock väldigt ovanligt! Hehe ta det som det kommer! Första barnet är ändå en "testrunda". Man läser lite på vart efter...min mor frågade mig hur jag skulle göra med mat...då var lillen 3v. Gammal... minns att jag då mummlade fram att "jag vill nog få kläm på ammningen innan jah börjar tänka på nästa steg"... =)

      Ang. Tänder verkar det vara normalt att få dem ngn gång efter 3 mån + mer troligt efter 6mån+. Misstanken från min sida var eg. Att han haft lösare avföring och dregglat mer... det fick mig att känna och kika i munnen...annars hade jag trott att det var hans tillväxtfas ♥

      Radera