tisdag 9 april 2013

V. 37 (36+0)

I slutet av denna vecka anses jag fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången. Vart tog tiden vägen?

Vaknade upp med ganska lite värk i höften idag. Så helvila har löst problemet för stunden =) blir promenad och fortsatt pyssla på balkongen. Har börjat vårstäda där så att jag slipper göra allt för mycket då plutten kommit.

Hoppas lillen kommer innan 19 maj! Har anmält oss till koutsläpp den dagen. Ska bli mys att sr kossorna spralla vilt i gräset =)

Ska nästa vecka försöka komma ihåg att prata med min bemanningsassistent ang. Schema för hösten. Tidigt?, ja! Men rätt som det är så har sommaren tagit slut. Maken är villig att dela med sig av sina föräldrapenningsdagar, men jag vill trots det inte ta för mycket av hnm. Planen är då att redan i oktober jobba 25% och endast ta 4d fl/v vilket skulle räcka tills pojken börjar på förskola och maken får behålla större delen av sina dagar. Skönt att det är sista året för hans plugg så att han kan ta ut fl utan problem med inkomst =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar