lördag 24 augusti 2013

4 mån

Idag fick vi smaka på katrinplommonpure. Han såg ngt skeptisk ut men det slank ner. Det var inte mer än ett kryddmått.

Var ute och åt med familjen på Barcelona tapasbar.  Tyvärr vad det för högljutt för lille D så mestadels satt han vid bröstet.  Men det gick ju att äta! Nu ligger vi alla tre nedbäddade och kl är inte ens 22. Ska nog sova. Har ätit gott samt är trött som en gnu!

4 kommentarer:

  1. Va kul att han får smaka puréer nu! Och härligt att gå ut och äta! Det längtar vi verkligen efter, men hittar vi nåt lugnt ställe ska det nog gå bra alldeles snart bara jag har med mig lite urpumpad mjölk!

    SvaraRadera
  2. Du jag ammar fritt på restauranger. Hitills ingen som sagt ngt. Barn behöver också äta! Ger bröstet efter att vi beställt mat på så sätt brukar hn ligga snällt i vagnen medan vi äter =)

    SvaraRadera
  3. Grymt! Jag vill också amma precis när och var som helst. Är dock ganska blyg och har alltid varit det... Men jag jobbar på att släppa på hämningarna, amning är både naturligt och vackert!

    SvaraRadera
  4. Precis! Plus att när du väl släppt det så kommer du att gå i stortsett vart du vill utan närmare planering! Det är bökigt att pumpa ut och ta med. Köp dig ett amningslinne och ha en tröja över denna... när du plockar fram bröstet så syns det inte alls då bebis täcker allt. Det lilla hud du visar är inte mer än en liten urringning =)

    SvaraRadera